Zakelijk

Bijna 100 jaar expertise

Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerde fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten. Met een breed assortiment Melba toast, Broodchips, Rice toast en Paneermeel  brengt Van der Meulen bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar zakelijke partners. Ook is Van der Meulen de enige Europese producent van Biologisch Melba toast.

Ons kwaliteitsysteem

Sinds 1910 worden onze producten gebakken met de beste ingrediënten, waardoor gedegen bakkerij- en proceskennis is opgebouwd. Dit gebeurt volgens een consistent en solide kwaliteitssysteem zodat Van der Meulen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Van der Meulen bezit de volgende certificaten: BRC, IFS en SKAL.

Ons merk 

Het Van der Meulen merk wordt voortdurend onderhouden en verder uitgebouwd door snel in te spelen op de meest actuele wensen en behoeften uit de markt en van de uiteindelijke gebruiker; de consument!

Productontwikkeling & Innovatie

Investeringen in continu markt- en consumentenonderzoek zorgen ervoor dat deze wensen en behoeften vanuit de markt doorvertaald worden in continue productontwikkeling en innovatie. Wensen van klanten worden adequaat en snel vertaald van conceptfase tot een volledig nieuw product. Dit is mogelijk door een team van zeer gemotiveerde productontwikkelaars die hun sporen in de markt al bewezen hebben. Naast aanvragen wordt er zeker ook gestreefd naar nieuwe innovaties die een aanwinst voor de markt zijn.

Private labels

Deze kennis en ervaring wordt ook ingezet bij het ontwikkelen van Private label producten voor retail en business to business contacten van Van der Meulen. De basis voor dit speerpunt ligt in het snel kunnen ingaan op klantspecifieke wensen en behoeften vanuit de Nederlandse en internationale markt. Het investeren in lange termijn relaties met onze klanten staat hierbij centraal. Dit heeft geleid tot een breed assortiment Private Label producten, die door toonaangevende retailers in het binnen- en buitenland wordt afgenomen.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Van der Meulen Hallum BV zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden en/of Algemene Inkoopvoorwaarden van Van der Meulen Hallum BV van toepassing.
Klik hier voor de algemene verkoopvoorwaarden

Klik hier voor de Algemene Inkoopvoorwaarden

Neem voor meer informatie over onze producten en de verschillende mogelijkheden contact op met onze afdeling verkoop.

T: +31 (0)518 438200
E: verkoop@meulenholland.nl