Van der Meulen zet honderd jaar expertise in voor jouw private label

Private label | Melba toast | Snacks

Al vier generaties lang wijdt Van der Meulen zich met hart en ziel aan één doel: het maken van meesterlijk lekkere bakkerijproducten, die met liefde voor het vak worden gemaakt. Onze producten liggen over de hele wereld in de schappen, zowel onder ons eigen merk als onder verschillende private labels. Op zoek naar een betrouwbare en innovatieve fabrikant voor de dunste toast, paneermeel, broodchips of Rice toast? Dan gaan wij graag aan de bak!

Meesterlijk gebakken

Van der Meulen heeft een enorme passie voor het bakkersvak. Ooit begonnen als kleine beschuitbakkerij, exporteren we tegenwoordig een breed assortiment over de hele wereld. Van onze befaamde Melba toast tot broodchips, Rice toast, en paneermeel. Ook zijn we de enige producent ter wereld die biologische Melba toast maken. Al onze producten worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en met jarenlange ervaring en kennis van de bakkerij. We voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo beschikken we over de volgende certificaten: BRC, IFS en SKAL.

Van bakkerij naar keukenkastje

Met onze producten hebben we de harten en keukenkastjes van mensen over de hele wereld veroverd. Dat de consument van onze producten geniet, dáár doen we het voor. Daarom doen wij constant investeringen in markt- en consumentenonderzoek. Door ons continu te informeren over wat de klant wil, kunnen wij hun wensen accuraat doorvoeren en onze producten blijven innoveren. Zo hebben wij altijd een product dat precies aansluit op de markt en de vraag van de consument.

Private label

Onder een private label producten voeren die precies naar wens zijn en snel inspelen op de wensen en behoeften vanuit de markt? Bij Van der Meulen zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van Private Label-producten voor retail en bussiness-to-business contacten. Onze flexibiliteit is onze grote kracht. Zowel betreffende het product als de verpakking en in onze bedrijfsvoering. Zo hebben wij een groot aanbod met diverse smaken. Wij zijn continu bezig met het innoveren van onze bestaande en nieuwe producten. Daarnaast vinden we steeds nieuwe manieren om de productgroep te laten groeien.

Kennis en ervaring

Onze rijke geschiedenis heeft tot een aantal hele mooie producten geleid. Eerst zien, dan geloven? Neem dan vooral contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en ondersteunen waar mogelijk. Zo zorgen we voor een product dat zo goed mogelijk aansluit op de wensen vanuit de klant en de vraag van de consument.

T: +31 (0)518 438200
E: verkoop@meulenholland.nl

__________

Bekijk ook onze andere private label producten:

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw