International Account manager (Hallum, 40 uur p.w.) 

Wij zijn Van der Meulen, de Meesterbakkers. Sinds 1910 maken we specialistische Toast producten. Deze leveren we met veel trots aan onze nationale en internationale klanten. Internationaal gaat het om meer dan 40 landen! We hebben de ambitie om internationaal nog verder door te groeien. Wil jij hieraan bijdragen en nieuwe afnemers warm maken voor onze heerlijke Melba Toast producten? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als Internationaal Accountmanager bij Van der Meulen ga je met veel energie aan de slag met uitdagende doelen. Samen met het hele team bouw je aan de groei van ons internationale distributienetwerk. Je bent niet bang om potentiële klanten te benaderen. Zodra de contacten gelegd zijn, ga je persoonlijk kennismaken en de markt in het land leren kennen. Hiervoor maak je geregeld een reis naar het buitenland.

Eenmaal een relatie opgebouwd, streef je er naar deze goed te onderhouden. Je introduceert geregeld nieuwe producten en concepten. Als accountmanager ben je niet alleen actief in het veld, maar ontwikkel je samen met de klant ook strategieën om zoveel mogelijk producten te verkopen aan de uiteindelijke eindconsument. Je draagt zorg voor het ontwikkelen en implementeren van account/groeiplannen, maar ook voor de bijbehorende administratieve werkzaamheden. In deze zelfstandige rol krijg je ook alle ruimte om zelf te groeien en eigen beslissingen te nemen.

Bij Van der Meulen hechten we veel waarde aan goede relaties en een prettige werksfeer in het team. Team Sales bestaat uit drie (International) Accountmanagers, vier Account Support Medewerkers en de Commercieel Directeur. Het team is hecht, houdt van humor en daagt elkaar steeds weer uit om het beste uit zichzelf te halen.

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat voor deze functie heeft een aantal jaar relevante werkervaring in bijvoorkeur de FMCG-branche en/of een internationaal georiënteerde werkomgeving.

Wat we in ieder geval vragen;

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in een commerciële functie;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Je bent bereid om regelmatig naar het buitenland te reizen (20-40% van de tijd)
  • Resultaat gedreven
  • Analytische vaardigheden
  • Onderhandelingsvaardigheden
  • Woonachtig binnen een straal van 50km vanaf Hallum

Wat bieden we je?

  • Je krijgt een uitstekend salaris en een resultaatsafhankelijke bonus
  • En onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld (o.a. auto van de zaak, pensioen en aanvullende verzekeringen).

Sluit dit aan bij jouw ambities? Dan ontvangen we graag voor 15 maart jouw sollicitatie met CV via j.visser@meulenholland.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Willem Vogtländer, Commercieel Directeur, via 0518 438 260.

Solliciteer direct