Van der Meulen haalt plastic uit Melba Toast verpakkingen

Binnenkort zal je zien dat jouw favoriete Van der Meulen Melba Toast in een verbeterde verpakking zit. Zo hebben we het plastic venster verwijderd uit de doosjes en unieke productkenmerken op de voorkant toegevoegd. Wist je bijvoorbeeld dat onze Melba Toast palmvrij is? Op deze manier werken we samen aan een groenere toekomst! En de inhoud? Dat is de vertrouwde Van der Meulen Toast zoals je ze kent, extra dun en knapperig!

3, 8 ton minder plastic op jaarbasis

Door het verwijderen van het plastic venster verbruiken we op jaarbasis 3,8 ton minder plastic in onze verpakkingen. Daarnaast bestaat het karton van de verpakking voor het grootste deel uit gerecycled papier en karton (80%). Hierdoor zijn de kartonnen verpakkingen nu 100% recyclebaar. De verpakkingen zijn verstevigd, zodat er wel een open venster in blijft en je de Melba Toast ziet zitten. Deze is nog wel verpakt in plastic in verband met voedselveiligheid, dit plastic is wel 100% recyclebaar mits het goed wordt gescheiden van regulier afval.

Wist je dat onze Melba Toast vegan en palmolie vrij is?

Onze Melba Toast is volledig gemaakt van plantaardige ingrediënten, zonder dierlijke toevoegingen. Zoals eerder genoemd verwerken we ook geen palmolie in onze Melba Toast. Dit hebben we nu duidelijk op de voorkant van de verpakking vermeld. Verder geven we per variant aan of de Melba Toast rijk of een bron aan vezels bevat.

 

 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw