Een Toast op het EK! #TeamToast

Het zal niemand ontgaan zijn dat Nederland er dit jaar gelukkig weer bij is met het EK! Daar Toasten wij graag op! Om alvast een beetje in de goede sfeer te komen, hebben wij de voetbalkenner Bennett Van Fessem en presentatrice Jamie Been gevraagd om de wedstrijden van Nederland te voorspellen #TeamToast. Degene die de voorspelling NIET goed heeft moet de dag na de wedstrijd een Toast Challenge doen.

Bennett van Fessem – verslaggever en presentator bij ESPN

Jamie Been – presentatrice en dochter van Mario Been

Zie hieronder de voorspelling voor de wedstrijd van ZONDAG 13 JUNI NEDERLAND – OEKRAÏNE

 

WINACTIE – EK TOAST PAKKET

Denk jij ook te weten wat Nederland gaat doen de komende wedstrijden? Ga dan ook de uitdaging aan en voorspel vóór iedere wedstrijd de winnaar. Dit kun je doen door onze socials te liken/volgen (zie onderaan het nieuwsbericht de snelkoppelingen) en in de comments jouw voorspelling achter te laten en iemand anders uit te dagen dat ook te doen. JE MAAKT HIERMEE IEDERE WEDSTRIJD VAN NEDERLAND KANS OP 1 VAN DE 5 EK TOAST PAKKETTEN*! 

* Het EK toastpakket bestaat uit 1 zak VDM Dippers Original, 1 zak VDM Dippers Garlic, 1 pak VDM Melba Toast naturel, 1 pak VDM Melba Toast sesam, 1 pak VDM Melba Toast volkoren,  1x VDM Rice Toast, 1 x schminkstift rood/wit/blauw, 1 x  slingerketting rood/wit/blauw en 1x Bril Kroon Goud.

TOAST CHALLENGE

Na iedere gespeelde wedstrijd van Nederland moet de verliezer (Jamie of Bennett) een Toast Challenge doen. Uiteraard dagen we al onze fans uit om ook deze challenge te doen! Like en volg ons op Facebook, Instagram of TikTok zodat je niets mist. Lukt het jouw om deze succesvol uit te voeren? Upload jouw challenge op TikTok, Insta of Facebook.

Wedstrijd Nederland -Oekraïne

Nederland heeft gewonnen met 3-2! Dat betekent dat Jamie de challenge moet doen.

Challenge  #KicktheToast