Een echte publiekslieveling: Melba toast!

Private label | Melba toast | Snacks

Profiteer van onze ervaring en bakmanschap. Al vier generaties lang bakken wij Melba toast, dat is te proeven!

Onze Melba toast is een echte publiekslieveling. Deze heerlijk knapperige toast heeft al duizenden borrels en onvoorstelbaar veel soorten beleg meegemaakt. Het is dan ook de perfecte lichte snack voor bij de borrel of een heerlijk hapje op elk moment van de dag. Wij bakken Melba toast al vier generaties lang en hebben alle kennis, ervaring en techniek in huis voor de allerbeste kwaliteit. Hiermee hebben we dan ook de harten en keukenkastjes van mensen over de hele wereld veroverd. Profiteer met Melba toast van het allerbeste dat we te bieden hebben.

Sterk staaltje bakmanschap

Al onze toast wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en gebakken door echte Meesterbakkers met een passie voor het vak. Wij denken steeds na over hoe we het product nóg beter kunnen maken en doen continu onderzoek naar de wensen van de consument. Wij hebben daarnaast een groot assortiment crackers, met voor ieder wat wils. Zo maken we niet alleen Melba toast in allerlei smaken, van naturel tot volkoren, spelt en met krenten, maar ook in verschillende vormen. Wij zijn daarnaast de enige producent ter wereld die Bio Melba toast maakt.

Private label Melba toast

Wij maken onze toastjes natuurlijk niet voor onszelf. Het allerbelangrijkst vinden we het dat consumenten van onze Melba toast genieten. Daarom voeren wij continu innovaties door naar aanleiding van marktonderzoek. Met de verkoop van Melba toast onder een private label, is kwaliteit gegarandeerd. Bovendien is er een ruim aanbod met diverse smaken. Wij denken graag mee over de verpakking van toast, het transport en de promotie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Biologische Melba toast, logisch!

Als enige producent ter wereld maken wij ook biologische Melba toast. Met ons SKAL-keurmerk garanderen wij de puurheid van onze biologische Melba toast. De ingrediënten van deze toastjes zijn geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast smaakt hij ook nog eens gewoon erg lekker. Niet zo gek, want Melba biologische toast is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, en daarnaast heerlijk licht, knapperig, vetarm én een bron van vezels.

Benieuwd geworden naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

__________

Bekijk ook onze andere private label producten:

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw