Een breed assortiment snacks van de beste kwaliteit

Private label | Melba toastSnacks

Bij Van der Meulen hebben we een grote passie voor bakken. We eten onze baksels dan ook het liefst de hele dag door. Niet alleen bij het ontbijt of bij de borrel, maar ook gewoon lekker tussendoor. Daarom ontwikkelden we heerlijke broodchips voor elk moment van de dag. Onze broodchips is getoast in de oven en dus minder vet dan gefrituurde aardappelchips, maar hebben wél een heerlijke kruidige smaak. Knapperige chips, maar dan gemaakt van brood. Ook onze Rice toast is een heerlijk tussendoortje. Dat is een lekker toastje zoals de consument van ons gewend is, maar dan van rijst. Ook leuk: ze zijn glutenvrij! We zijn dan ook fan van deze toastjes, en velen met ons.

Knapperige broodchips en Rice toast

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij het bakkersvak door en door. Laat het dan ook maar aan onze Meesterbakkers over om heerlijke én vernieuwende producten te creëren. Met onze Rice toast hebben we vele fans gecreëerd. Nadat de rijst is gedroogd, wordt het toastje afgebakken in een warme oven en wordt zo lekker knapperig. En dat niet alleen: hij is ook nog eens vetarm en glutenvrij. Onze Rice toast is er in twee smaken: Rice toast naturel en Rice toast lente-ui. Niet verkeerd hè?
Ook onze broodchips combineren het beste van twee werelden: de broodchips is minder vet dan overige chips varianten, maar wel heerlijk knapperig. Daarnaast gebruiken we alleen de beste ingrediënten, waardoor er geen enkele reden is voor extra kleur-, geur- of smaakstoffen. Onze broodchips zijn er in drie varianten: Goudse Kaas, Sour Cream&Onion en BBQ. Wereldwijd zijn onze broodchips met Goudse Kaas de eerste met heerlijke Goudse Kaas smaak.

Breed assortiment snacks

Bij Van der Meulen vinden we het ontzettend belangrijk dat iedereen van onze broodchips geniet. Daarom voeren we continu markt- en consumentenonderzoek uit en innoveren we onze producten. Zo sluiten onze producten goed aan bij de huidige wensen vanuit de markt en de vraag van de consument. Onze kracht zit hem daarnaast in onze flexibiliteit. We denken graag met je mee over de beste manier om onze producten aan te bieden. Qua verpakkingen is er veel mogelijk. We kunnen bovendien alle zorgen uit handen nemen wat betreft de verpakking en het transport. Wees niet bang om te vertrouwen op onze jarenlange kennis en ervaring!

Kwaliteit

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bezitten we de volgende certificaten: BRC, IFS en SKAL. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee!

__________

Bekijk ook onze andere private label producten: