Yoghurt sinaasappel dip met chili olie

Bereiding

Doe de chilivlokken en olijfolie in een steelpan en zet op laag vuur. Verwarm kort zodat alle smaken uit de chilivlokken vrijkomen en laat vervolgens helemaal afkoelen. Boen de sinaasappel schoon. Rasp de schil van de sinaasappel dun. Snijd daarna de boven en onderkant van de sinaasappel en snijd de rest van de schil eraf. Snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Snijd het vruchtvlees in grove stukken. Meng de Griekse yoghurt met de sinaasappelrasp, de helft van het vruchtvlees en breng op smaak met een snufje zout. Schep de dip in een kommetje en verdeel de rest van het vruchtvlees erover. Maak af met de chiliolie en een takje munt. Serveer met Melba toast volkoren rondjes.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw