Wortel spread
  1. Verwarm de oven voor op 160° en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Schil de winterpeen en snijd in dikke plakken van ongeveer 2 cm.
  3. Maak de knoflook schoon en snijd in grove stukken.
  4. Verdeel de winterpeen en knoflook over de bakplaat en besprenkel met olijfolie.
  5. Rooster 15 tot 20 minuten in de oven en laat daarna volledig afkoelen.
  6. Doe de geroosterde wortels, knoflook, tahin en olijfolie in een keukenmachine en pureer tot een fijne spread.
  7. Breng op smaak met een snufje paprikapoeder, komijnpoeder, peper en zout.
  8. Serveer de wortelspread met Rice toast Naturel.
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw