Bereidingswijze
Snijd het rundvlees zo fijn mogelijk in kleine blokjes en doe in een ruime kom. Snipper de sjalot, hak de kappertjes fijn, snijd de augurk in kleine blokjes en snijd de bieslook fijn. Voeg de sjalot, kappertjes, augurk, bieslook, grove mosterd, Worcestershire saus, grof gemalen peper en een snufje zout toe aan het rundvlees en meng goed door. Kook de eieren in 4 minuten zacht en laat schrikken in koud water. Begin dan met het opmaken van de borden. Schep een lepel truffelmayonaise op de borden en veeg met de bolle kant van de lepel een mooie veeg op het bord. Maak de steak tartaar op door een serveerring te gebruiken. Leg deze deels op de truffelmayonaise, doe er ¼ van het tartaarmengsel in en druk stevig aan. Haal de ring omhoog en herhaal dit bij de andere borden. Verdeel de Dippers Original over de borden en leg op iedere steak tartaar een half zacht gekookt ei. Garneer de steak tartaar met kruiden, maal hier wat extra grof gemalen peper over en serveer gelijk.