Rice toast met geitenkaas, avocado en rodebietkiemen

Geitenkaas is razend populair en datzelfde geldt voor avocado. Elke zelfverklaarde foodie heeft deze producten standaard in huis, zodat je deze lekkernij binnen een handomdraai op tafel zet!

Bereidingswijze

Snijd de geitenkaas in plakjes en verdeel de plakjes over de toastjes. Halveer vervolgens de avocado. Dit doe je door de avocado in de lengte horizontaal tegen de pit aan te snijden. Omdat je maar één helft nodig hebt, zorg je dat de andere helft van de avocado tegen de pit aanblijft. Bewaar die helft (met pit) in een bakje met een gesnipperde ui. Op die manier blijft de avocado groen en vers.

Haal met een lepel het vruchtvlees uit de helft van de avocado die je wel gebruikt. Snij het vruchtvlees vervolgens in twaalf stukken, partjes of plakken en verdeel ze over de geitenkaas. Vervolgens verdeel je de rodebietkiemen over de toastjes. Eet smakelijk!

Tip: In plaats van de avocado en rodebietkiemen kun je de geitenkaas ook combineren met cranberries, vijgen, walnoten of stoofpeertjes.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw