Paasborrelplank

Bereiding

Haal de blauwschimmelkaas ongeveer 20 minuten voor het serveren uit de koelkast. Kook de eieren half hard en laat schrikken in koud water. Pel de eieren en halveer ze. Spuit er een toef mayonaise op en garneer af met peterselie. Schep de eiersalade, selderijsalade en Heks’nkaas in kommetjes. Snijd de komkommer in repen en leg samen met de geroosterde ham op een schaaltje. Snijd de tomaat in partjes en leg samen met de burrata en basilicum op een ander schaaltje. Verdeel alle kommetjes en schaaltjes over een plank. Maak de plank verder af met geroosterde kipfilet, dadels en de gekookte eieren en serveer met Melba toast Naturel en Volkoren rondjes.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw