Melba toast met Nutella, hazelnoot en chocosnippers

Zei er iemand Nutella? Dan zijn we er als de kippen bij! Misschien is een abonnement op de sportschool geen overbodige luxe na het eten van deze toast, maar dit recept móet (en wil) je proberen.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Als de oven warm is, bruneer je de hazelnoten vijf minuten in de oven. Laat de noten vervolgens afkoelen voor je ze op een theedoek legt. Vouw de theedoek dicht en kneus de hazelnoten door met een koekenpan op de noten te slaan. Besmeer met de toastjes met Nutella en verdeel de hazelnoten en chocoladesnippers.

Tip: vervang de Nutella ook eens door pindakaas en de hazelnoten door pinda’s.

 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw