Melba toast met hummus, radijs en bieslook

Weer een heerlijk én veganistisch recept, wat je in een handomdraai op tafel zet. 3, 2, 1… go!

Bereidingswijze

Pers de citroen uit en snijd de knoflook fijn. Doe de kikkererwten met twee eetlepels water, het citroensap, de tahin, knoflook en het zout in een kom, en pureer met de staafmixer tot een gladde pasta. Gelukt? Sprenkel dan de olijfolie over de hummus en meng tot een geheel. Als laatst strooi je de paprikapoeder eroverheen en je hummus is klaar!

Als volgende stap was je de radijsjes en schaaf je die in plakken. Snijd vervolgens de gedroogde tomaat in reepjes en snijd de bieslook fijn. Besmeer de toastjes met de hummus en verdeel de tomaten en radijs. Als laatst strooi je de bieslook over de toastjes en ben je klaar om te serveren!

Tip: Vervang de hummus ook eens voor brie.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw