Melba toast met carpaccio, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Bijna elk restaurant heeft het als voorgerecht op de menukaart staan: carpaccio. Dit uit Italië overgewaaide voorgerecht is ontzettend populair en traditioneel. Ben je gek op de smaak van rauw rundvlees met een bite? Dan is dit toastje echt wat voor jou!

Bereidingswijze

Doe de pijnboompitten in een droge koekenpan en zet de pan op middelhoog vuur. Houdt de pan constant in beweging, want de pitten branden snel aan. Zodra de pitten mooi gekleurd zijn, zet je het vuur uit. Leg de toastjes op een schaal en verdeel het rundvlees over de toastjes. Strooi vervolgens ook de kaas en pijnboompitten over de toastjes. Maak de rucola met scheutje olijfolie aan en top de toastjes hiermee af. Aan tafel!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw