Melba toast met blauwschimmel, druiven en walnoten

Een lekkere en frisse combinatie, die je misschien niet onbekend voorkomt. Het is in de zomer namelijk altijd weer een favoriet, maar dan als (waldorf)salade. En al smaakt dit toastje het hele jaar door overheerlijk; ’s zomers is-ie toch nét wat lekkerder. ’s Avonds, met een wijntje, bij de vuurkorf… Klinkt goed, toch?

Bereidingswijze

Niets fijner dan een overheerlijk recept, waarvoor je niet uren in de keuken staat. Laat dit nou zo’n recept zijn: het staat in een handomdraai op tafel! Wat je moet doen? Je snijdt de blauwschimmel in stukjes, hakt de walnoten fijn en halveert de druiven. Vervolgens verdeel je de stukjes kaas, walnoten en druiven over de toastjes en sprenkel je de honing eroverheen. En dan? Dan kan het genieten beginnen. Eet smakelijk!

Tip: Ook lekker met smeerbare geitenkaas en appel in plaats van blauwschimmelkaas en druiven.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw