Melba toast frietjes

Maak eerst de aïoli, pers de knoflook en rasp de citroen met een fijne rasp. Meng de mayonaise met de knoflook, citroenrasp, olijfolie, mosterd en breng op smaak met peper en zout. 

Voor de salsa maak je de ui en knoflook schoon, snijd de tomaat, paprika, ui en knoflook fijn. Fruit de knoflook en ui zachtjes aan en voeg de chilipoeder en komijnpoeder toe verwarm deze kort mee. Voeg daarna de tomatenpuree, tabasco en citroensap toe en roer even door.  Doe als laatste de tomaat en paprika erbij en breng nog een keer tegen de kook aan en breng op smaak met peper en zout. 

Halveer de Melba Toast in de lengte en serveer met de aïoli en tomatensalsa.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw