Melba toast en Dippers op Oranje borrelplank

Bereidingswijze

Wortel pompoendip

Halveer de pompoen en verwijder de zaden en dradige binnenkant met een lepel. Snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd de ui en knoflook grof en de wortel in plakken. Zet een pan met ruim water op het vuur en blancheer de pompoen en wortel tot het beetgaar is. Giet af en laat uitlekken in een zeef. Verhit een steelpan met een scheut olie op laag vuur en fruit de ui, knoflook en gember 5 minuten zachtjes aan. Voeg op het laatst de curry madras kruidenmix toe en fruit deze kort mee. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en draai tot een fijne dip en breng op smaak met peper en zout.

Gegrilde paprika dip

Laat de gegrilde paprika uitlekken in een zeef. Maak de sjalot en knoflook schoon en snijd grof.  Verhit een steelpan met een scheut olie op laag vuur en fruit de sjalot en knoflook 5 minuten zachtjes aan. Voeg op het laatst de gerookte paprikapoeder toe en fruit deze kort mee. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine, draai tot een fijne dip en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de zelfgemaakte dips met Dippers orginal en Garlic, Melba toast, warm gerookte zalm, gevulde oranje paprika met roomkaas, gemarineerde chiligarnalen, Saint Paulin en oranje snoep paprika’s.

 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw