Melba rondjes met selleriesalade, sinaasappel en walnoot

De klassieke Waldorfsalade in een nieuw jasje; frisser dan ooit tevoren. Helemáál in combinatie met de luchtige, ronde Melba toastjes. Smullen dus!

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de appel, snijd in blokjes en meng met de selleriesalade. Snijd vervolgens de kontjes van de sinaasappel en schil met een aardappelmesje de schil en de witte huid van de sinaasappel. Snijd het partje tussen de vliesjes eruit. Bruneer daarna de walnoten vijf minuten in de voorverwarmde oven. Pluk ondertussen de peterselie.

Besmeer de toastjes met de selleriesalade en verdeel daarna de sinaasappel en walnoten over de toastjes. Eet smakelijk!

Tip: Rozijnen zijn lekker als extra toevoeging door de selleriesalade.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw