Dippers zomer Caesar salade

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180˚C en breng de kipfilet op smaak met peper en zout en een scheutje olijfolie. Doe de kipfilets samen met de plakken bacon op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de kipfilet in circa 12 minuten gaar en de bacon krokant. Kook de eieren naar wens; hard of zacht. Pel de eieren en snijd deze in partjes en snijd de kipfilet in plakken. Verdeel de romeinse sla over de borden en rangschik daarop de gesneden kipfilet, stukken uitgebakken bacon, cherrytomaten en partjes gekookt ei. Maak de salade af met Caesar dressing, Parmezaan vlokken, peterselie en Dippers Garlic.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw