Dippers met smokey bacon cheddardip

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de bacon in ca. 8 min krokant, laat afkoelen buiten de oven en snijd of verkruimel het in kleine stukjes. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur en voeg de komijnpoeder, gerookte paprikapoeder en cayennepeper toe en verhit dit kort. Voeg de bloem toe en roer tot een stevige bal. Voeg beetje bij beetje al roerend de melk erbij en roer telkens tot de melk is opgenomen door de saus. Voeg de geraspte kaas toe en blijf zachtjes roeren tot de kaas is gesmolten en de saus glad is. Snijd de groene paprika in kleine blokjes en voeg samen met de gebakken bacon toe aan de saus. Roer het geheel goed door en schenk de saus in een schaal, gratineer kort in de oven. Serveer met Dippers Original.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw