Dippers met salade mozzarella met geroosterde groente

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180˚C en bekleed een bakplaat met bakpapier.  Schil de bospeen, snijd de courgette in dikke plakken en leg samen met de groene puntasperges op de bakplaat. Maak de groente aan met olijfolie, peper en zout en rooster de groente in circa 25 minuten in de oven. Doe het amandelschaafsel in een andere ovenschaal en rooster deze ook goudbruin in de oven. Snijd de ijsbergsla fijn, de komkommer in dunne plakken en halveer de cherrytomaten.

Als de groentes bijna klaar zijn kun je de salade afmaken. Verdeel de ijsbergsla, komkommer en cherrytomaten over de borden. Leg de geroosterde groentes en geplukte mozzarella op de salade. Maak af met geroosterd amandelschaafsel, pestodressing en steek er hier en daar Dippers original in.

 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw