Dippers met garnalen-prei dip en spinazie-amandel dip

Bereidingswijze

Voor de garnalen-prei dip:

Halveer de prei in de lengte en was de prei goed. Snijd de prei in halve ringen, blancheer kort en laat goed uitlekken. Maak de sjalot schoon en snipper fijn. Hak de garnalen fijn en meng samen met de rest van de ingrediënten in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Doe de dip in een kom en garneer af met wat achtergehouden cocktailgarnalen.

Voor de spinazie-amandeldip:

Verhit een koekenpan op laag vuur met een scheutje olie en fruit hierin de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg de spinazie toe, bak deze totdat deze geslonken is. Laat de spinazie afkoelen en doe samen met de uitgelekte kikkererwten en de rest van de ingrediënten in een keukenmachine. Draai tot een fijne dip. Breng op smaak met peper en zout en schep de dip in een kommetje. Maak af met wat geroosterde amandelen.

Serveer beide dips met Dippers Original.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw