Bereidingswijze
Voor avocado limoen korianderdip:
Snijd de lente-ui in fijne ringen en haal het vruchtvlees uit de avocado. Doe de lente-ui, limoensap en limoenrasp, koriander, roomkaas en het avocado vruchtvlees in een keukenmachine en draai tot een fijne dip. Breng op smaak met tabasco, peper en zout. Doe de dip in een kom en garneer af met schijfjes limoen, tuinkers en grof gemalen peper.
Voor gele curry hummus:
Laat de kikkererwten uitlekken en vang het vocht op. Doe de kikkererwten met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine en pureer tot een gladde hummus. Mocht de dip te dik zijn voeg naar smaak nog wat kikkererwten vocht toe. Doe de dip in een kom en garneer af met een scheut olijfolie en currypoeder.
Voor de rode bieten dip:
Snijd de bieten in grove stukken en doe samen met alle ingrediënten, behalve de dille, in een keukenmachine en draai tot een smeuïge dip. Breng de dip op smaak met peper en zout en doe in een kom. Garneer af met dille.
Serveer de drie zomerse dips met onze one-bite Dippers Original en Dippers Garlic.