Dippers en Rice toast met Hollandse dips

Bereidingswijze

Voor de tomaten tapenade:

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en draai tot een fijne tapenade. Als de tapenade niet smeuïge genoeg is voeg je gewoon wat extra olijfolie toe.

Voor de feta cannellini dip:

Doe de cannellini bonen in een zeef en spoel af. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en draai tot een fijne dip. Garneer af met wat achtergehouden feta.

Voor de blauwe kaasdip:

Verkruimel de blauwe kaas en roer of prak de kaas tot een dikke crème. Voeg de roomkaas toe en meng goed door. Roer er een beetje Griekse yoghurt door tot de dip lekker smeuïg is. Garneer de blauwe kaasdip af met wat kaaskruimels en blauwe bessen.

Serveer de drie dips met knapperige Dippers Original en Rice toast Original.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw