1.Bekleed een cakeblik met folie.
2.Hak de pistachenoten noten fijn en houd apart.
3.Snijd de bosui in ringen en de bieslook fijn.
4.Doe vervolgens het vruchtvlees van de avocado’s, roomkaas, limoensap, de gesneden bosui en bieslook, zeezout en zwarte peper in een keukenmachine en pureer tot een gladde puree.
5.Breng eventueel verder op smaak met chilivlokken.
6.Verdeel ⅓ van de gehakte pistache noten over de bodem van het cakeblik.
7.Schep daarna de helft van de avocado puree in het cakeblik en verdeel gelijkmatig.
8.Verdeel daarna ⅓van de gehakte pistache noten hier weer over.
9.Schep daarna het resterende deelvan de avocado puree hierover en verdeel gelijkmatig.
10.Maak de paté af met het laatste deelvan de gehakte pistachenoten.
11.Laat de paté afgedekt minimaal 2 uur stevig worden in de koelkast.
12.Haal daarna uit het cakeblik en serveer met Dippers Original, Dippers Garlic en cherrytomaten
Avocado pistache paté